Лечим по-человечески!
(067) 986-29-64 (050) 520-06-76(093) 466-02-12
ДОМИНАНТА
ОЗВЕРЕВШИЕ ЦЕНЫ
Контакты
Лечение пироплазмоза
Лицензия
 

Получить совет!

Чугуевская ветклиника "Ласка"


 

16.09.2014

Про користь рожевого масла

Рубрика: Интересно
Автор: admin


Про користь рожевого масла

Багато століть тому, древні люди для себе відкрили дивовижний квітка — троянду. Розкіш краси, витонченості і запаху цього незвичайного квітки назавжди полонили цілі народи. Але, троянду цінують не тільки за красу і тонкий аромат. Наші предки виявили, що масло троянди має багатьма цілющими властивостями. Його стали використовувати і в медицині і косметології. Рожеве масло було і є, так, напевно, і буде найдорожчим продуктом. Адже щоб зібрати всього літр цього дорогоцінного речовини, потрібно вручну зібрати п’ять тисяч і пелюсток. І головне, щоб вони були зібрані з тільки що розпустилася квітки і не коли-небудь, а тільки ввечері до заходу сонця. Тільки в цей час троянда віддає свій аромат пелюсткам. Зібрані пелюстки тут же йдуть в обробку.

Читайте ще більше інформації про догляд за собою на vuku.su

Зображення

Найвідомішою добувачка рожевого масла є Болгарія. Там його видобувають в красивому місці під назвою Долина троянд.

Масло троянди має не тільки ніжним ароматом. Воно, перш за все, найпотужніше регенеруючу засіб. Застосовуючи його, жінка може бути на сто відсотків бути впевнена, що її шкіра стане бархатистою і еластичною. Алергія на рожеве масло, як правило, відсутня. Швидше навпаки, воно усуває гіперчутливість шкіри. Якщо ви втомилися або доспала, а вам терміново потрібно бути у формі, то досить кілька крапель трояндової олії і втому як рукою зніме.

Якщо ви подумаєте, то обов’язково згадайте такий факт: всі чоловіки після сварки з коханою жінкою в знак примирення чомусь дарують саме троянди. Відповідь проста. Ефірні масла троянди мають заспокійливу властивістю, покращує настрій і вселяє впевненість у собі. Жінка, отримавши букет троянд, вдихаючи їх аромат, просто не в змозі злитися на чоловіка і прощає його.

Вчені, які вивчали властивості рожевого масла, дійшли висновку, що воно є сильним афродизіаком. Напевно, тому ще древні греки називали рожеве масло кров’ю богині кохання Афродіти.

До речі, не всі знають один цікавий факт. Рожеве масло може міняти свій запах залежно від вашого настрою. Нанесіть кілька крапель масла на зап’ясті і почекайте півгодини. Якщо у людини сильна і стійка психіка, він спокійний та врівноважений, аромат буде трохи терпким, а якщо людина піддається стресам і істерик, то він стає кислим. А якщо ви закохані або літаєте в хмарах, то аромат троянди стає яскраво вираженим, цукровим і солодким. Такий спосіб перевірки часто використовують в психіатрії.



Вас также заинтересует это:

Comments (0)

Комментариев нет

Нет комментариев.

Добавить комментарий





Добавить объявление/Задать вопрос/Доска объявлений/Ветеринария/Карта сайта/Контакты
Схема проезда
Карта Чугуева
Время работы:
пн-пт с 08 до 18
сб-вс с 08 до 14

  • Рубрики

  • Страницы

  • Вход на сайт



  •