Лечим по-человечески!
(067) 986-29-64 (050) 520-06-76(093) 466-02-12
ДОМИНАНТА
ОЗВЕРЕВШИЕ ЦЕНЫ
Контакты
Лечение пироплазмоза
Лицензия
 

Получить совет!

Чугуевская ветклиника "Ласка"


 

12.08.2014

Підвісні стелі в інтер’єрі квартири

Рубрика: Интересно
Автор: admin


Одним з загальнопоширених варіантів облаштування публічних і квартирних приміщень є підвісні стельові системи.

Вибір стельових систем дозволяє знаходити гармонійний стеля саме для вашого приміщення. Але як же не розгубитися в цьому величезному виборі? Саме про це піде мова в цій статті. Структура стель підвісного типу має алюмінієві профілі, що кріпляться до основи стелі і які потім обшиваються декоративними вставками.

Підвісні стелі легко замасковують можливі вади і опуклості і одночасно допомагають приховати всілякі промислові комунікації і дроти. Особливості кріплення панелей дозволяють оперативно отримати доступ до будь-якої інженерної зоні в разі потреби. Підвісні стелі можуть зустрічатися декількох варіантів: касетні, рейкові, плиткові.

Корисні будівельні поради, та поради з ремонту та інтер’єру. Основна їх відмінність — в застосовуваних матеріалах і формі стельових плит. Для установки плиткових стель вживають гіпсові, скловолокнисті, мінеральні, плити. Найважливіший недолік такого типу стель — відносна недовговічність і погані вологозахисні особливості.

Такі стелі не переносять умови високої вогкості. Підвісні рейкові стелі включають довгі алюмінієві контури і несучі балки. Можливість виконання створення матового, глянсового, кольорового покриття, дає можливість використовувати рейкові підвісні стелі в кімнатах самого різного призначення, так як можна вибрати підходящий тон. Найміцнішими вважаються касетні підвісні стелі. Для стельових касет, як правило, вживають оцинковану сталь або алюміній.

Особлива синтетична фарба надає додаткову міцність. Це покриття досить добре зберігається в умовах високої вологості.

Ці підвісні стелі можливо розбирати для вторинного застосування. Витонченість стельового покриття виконує важливу функцію в оздобленні інтер’єру.

Багаторівневі стелі з підсвічуванням збільшують зорово кімнату, можуть додавати інтер’єру індивідуальний і неповторний колорит. Сучасні підвісні стельові системи відрізняються огнеупорностью, гігієнічністю, прекрасною екологічністю, приголомшливими шумозахисними характеристиками і, звичайно ж, чудовими естетичними якостями. Завжди можна підібрати підвісні стелі навіть для самого модного приміщення!



Вас также заинтересует это:

Comments (0)

Комментариев нет

Нет комментариев.

Добавить комментарий





Добавить объявление/Задать вопрос/Доска объявлений/Ветеринария/Карта сайта/Контакты
Схема проезда
Карта Чугуева
Время работы:
пн-пт с 08 до 18
сб-вс с 08 до 14

  • Рубрики

  • Страницы

  • Вход на сайт



  •