Лечим по-человечески!
(067) 986-29-64 (050) 520-06-76(093) 466-02-12
ДОМИНАНТА
ОЗВЕРЕВШИЕ ЦЕНЫ
Контакты
Лечение пироплазмоза
Лицензия
 

Получить совет!

Чугуевская ветклиника "Ласка"


 

14.05.2014

Поздравление с Днем рождения врачу

Рубрика: Ветеринария
Автор: admin


З днем народження!
З ювілеєм!

управління в м. Києві щиро вітає колег, які святкують свій день народження у травні, і зичить їм щастя: ОЛІЙНИК Людмилу Вікторівну, начальника Головного управління ветмедицини в м. Києві

СУШУ Наталю Костянтинівну, МІЩУРУ Григорія Трохимовича, головного спеціаліста — державного інспектора ГУВМ, ПІЛЬДУША Володимира Ісаковича, головного спеціаліста — державного інспектора ГУВМ,  ЯКУБЧАКА Володимира Степановича, головного спеціаліста — державного інспектор, КРАВЧУКА Михайла Васильовича, начальника відділу протиепізоотичної роботи, ПРИЙМУ Андрія Олеговича, начальника «Ветсанзагону м. Києва».

Харків  щиро вітає працівників ветеринарної медицини області: РИБАЛКО Аллу Олександрівну, директора Борівської районної державної лабораторії ветеринарної медицини; НАЗАРОВА Олександра Дмитровича, голову асоціації спеціалістів ветмедицини; ТИМЧЕНКА Олександра Борисовича, начальника управління в Валківському районі; ВЛАСЕНКА Івана Дмитровича, завідувача Роганською державною лабораторією ветеринарної медицини Харківського району;

СУХІНА Володимира Вікторовича, начальника Зачепилівської райлікарні. Добра Вам, благополуччя, здоров’я, успіхів у роботі, сімейного щастя і життєвих радощів!

Колектив ТОВ «Укрветсоюз» щиро вітає з 60-річним ювілеєм лікаря ветеринарної медицини, фахівця з великими стажем практичної роботи, ініціативного і сумлінного спеціаліста — ДІБРОВУ Олену Павлівну. Після закінчення у 1972 році ветеринарного факультету Білоцерківського сільськогосподарського інституту вона працювала у Таращанській ветеринарній лабораторії на Київщині, згодом — завідуючою лабораторії птахофабрики та директором Яготинської райдержлабораторії ветмедицини, з 2000 року — ветлікарем по випробуванню та впровадженню ветпрепаратів і начальником відділу контролю якості продукції у ВАТ ВНП «Укрзооветпромпостач», а з 2008 року — ветлікарем ТОВ «Укрветсоюз». Колеги щиро вітають Олену Павлівну з ювілеєм і бажають їй всього найкращого — кохання, посмішок, квітів і невичерпної енергії, сімейного благополуччя!

Рідні, друзі й однокурсники щиро вітають з 60-річним ювілеєм ГЛАДУН Галину Іванівну, лікаря ветеринарної медицини Ста ринської птахофабрики, що у селі Мирне Бориспільського району на Київщині. її трудова біографія розпочалася в 1972 році на посаді хіміка-токсиколога Васильківської райдержлабораторії ветмедицини, промайнули 10 років плідної педагогічної праці викладачем спецдисциплін у Новочорторийському радгоспі-технікумі, а з вересня 1984 року ювілярка працює ветлікарем лабораторії птахофабрики.

Як практикуючий фахівець, вона дуже багато зробила для діагностики, лікування і профілактики хвороб птиці. І до цього часу навчає та виховує молодих фахівців. Тож у день Вашого ювілею, шановна Галино Іванівно, щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, достатку. Нехай завжди й усюди зігріває Вас тепло та любов рідних і друзів.



Вас также заинтересует это:

Comments (0)

Комментариев нет

Нет комментариев.

Добавить комментарий





Добавить объявление/Задать вопрос/Доска объявлений/Ветеринария/Карта сайта/Контакты
Схема проезда
Карта Чугуева
Время работы:
пн-пт с 08 до 18
сб-вс с 08 до 14

  • Рубрики

  • Страницы

  • Вход на сайт



  •