Лечим по-человечески!
(067) 986-29-64 (050) 520-06-76(093) 466-02-12
ДОМИНАНТА
ОЗВЕРЕВШИЕ ЦЕНЫ
Контакты
Лечение пироплазмоза
Лицензия
 

Получить совет!

Чугуевская ветклиника "Ласка"


 

07.05.2014

поздравления с Днем рождения ветврачу

Рубрика: Ветеринария
Автор: admin


Колектив служби державної ветеринарної медицини Козятинського району Вінницької області та династія ветеринарних фахівців Гоцуляків щиро вітають з 60-річчям шановану людину, досвідченого фахівця, який пропрацював на теренах ветеринарної медицини понад 40 років — ГОЦУЛЯКА Івана Івановича, завідувача Зозулинецькою дільничною лікарнею ветеринарної медицини.

 

У рідних Білянах, що в Чернівецькому районі на Вінниччині, прийшло до нього розуміння важливості вірного вибору майбутньої спеціальності. Тож після закінчення школи, не вагаючись, пішов працювати техніком штучного осіменіння тварин на колгоспну ферму, а після служби в армії пролягла його трудова стежина до Тульчинського ветеринарного технікуму.

Саме тут сформувалися його основні життєві принципи, відданість обраній професії, людська порядність, адже це був шлях до отримання родинної професії ветеринарних фахівців Гоцуляків, коріння якої тягнуться з давнини. Після закінчення технікуму молодий фахівець протягом п’яти років працював ветеринарним лікарем в колгоспі «Червона зірка» с. Тропова.

Згодом молоде подружжя ветеринарних фахівців Гоцуляків вже обслуговувало тваринництво одного з найбільших господарств бурякорадгоспів на Вінниччині — у селі Самгородок Козятинського району.

Високий професіоналізм, ерудиція, принциповість, вимогливість до себе й колег були помічені керівництвом ветеринарної служби району і у віці двадцять п’яти років Іван Іванович обійняв посаду завідувача Зозулинецькою дільничною лікарнею ветеринарної медицини, де й понині успішно працює, без відриву від виробництва закінчивши ветеринарний факультет Білоцерківського сільськогосподарського інституту.

За ці роки  Гоцуляк зробив вагомий внесок у стабілізацію ситуації, збереження поголів’я сільськогосподарських тварин, адже вміло впроваджує передовий досвід, користується великою повагою і авторитетом. Свою професійну діяльність успішно поєднує з громадською роботою, постійно обирається депутатом Зозулинецької сільської ради.

Шановний Іване Івановичу! З нагоди 60-річчя щиро бажаємо Вам міцного здоров’я і добробуту, оптимізму й наснаги для подальших звершень.

Колектив служби ветмедицини в  Краснодоны та Краснодонському районі щиро вітають з днем народження свого керівника і талановитого організатора ветеринарної справи — МАРТИНЕНКА Миколу Васильовича, начальника.

38 років трудового життя присвятив він улюбленій справі — ветеринарній медицині і зарекомендував себе вимогливим, ініціативним керівником, котрий дуже багато зробив як для підвищення авторитету очолюваної ним служби, так і для створення комфортних умов праці для колективу.

Миколі Васильовичу притаманні активна громадська позиція, сумлінність, чуйне ставлення до людей, тож служба неодноразово посідала перші місця в області серед ветеринарних колективів.

З нагоди дня народження сердечно бажаємо нашому очільнику міцного здоров’я, всіх радощів життя, сімейного благополуччя, натхнення і довгих щасливих років життя!

После бурного празднования юбилея вспомните о том, что Вывод из запоя на дому возможен!



Вас также заинтересует это:

Comments (0)

Комментариев нет

Нет комментариев.

Добавить комментарий





Добавить объявление/Задать вопрос/Доска объявлений/Ветеринария/Карта сайта/Контакты
Схема проезда
Карта Чугуева
Время работы:
пн-пт с 08 до 18
сб-вс с 08 до 14

  • Рубрики

  • Страницы

  • Вход на сайт



  •