Лечим по-человечески!
(067) 986-29-64 (050) 520-06-76(093) 466-02-12
ДОМИНАНТА
ОЗВЕРЕВШИЕ ЦЕНЫ
Контакты
Лечение пироплазмоза
Лицензия
 

Получить совет!

Чугуевская ветклиника "Ласка"


 

07.05.2014

Оригинальное поздравление ветврачу

Рубрика: Ветеринария
Автор: admin


Колектив Красноградського управління в Харківській області щиро вітає з золотим ювілеєм КОВАЛЬЧУКА Олега Борисовича, головного спеціаліста в Красноградському районі.

З нагоди 50-річчя колеги зичать ювілярові здоров’я, життєвих сил, бадьорості духу! Хай Ваш життєвий лан колоситься відбірним врожаєм, а обрій життя виблискує яскравими барвами віри, надії і впевненості в майбутньому. Щоб хліб був свіжий завжди на столі.

10 травня виповнилося 60 років ПАСІЧНИК Мирославі Мар’янівні — провідному лікареві відділу метрологічного нагляду та атестації Волинської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини.

Для втілення мрії Мирослава Мар’янівна вступила до ветінституту і в 1973 році разом із чоловіком Володимиром приїхала на Волинь. Той запис у трудовій книжці залишився єдиним у її біографії — змінювалися лише посади: ветлікар, провідний лікар, завідувач хіміко-токсикологічного відділу, заступник директора лабораторії, провідний лікар відділу метрологічного нагляду.

Нашій ювілярці притаманні висока відповідальність, вимогливість, принциповість, життєрадісність та порядність. З нагоди ювілею колеги і друзі зичать Мирославі Мар’янівні плідної праці, активного довголіття, хорошого настрою та міцного здоров’я на щодень.

Колектив служби ветеринарної медицини Рівненщини щиро вітає з 50-річчям свого начальника в м. Рівне САСОВСЬКОГО Анатолія Миколайовича — авторитетного, вимогливого керівника, добру, чуйну і порядну людину.

Тож нехай доля дарує Вам міцне здоров’я, щастя, радість, невичерпну енергію і оптимізм, нехай здійсниться все задумане. Віри, надії, благословення Вам на довгі роки!

Колектив служби ветеринарної медицини Рівненщини вітає з 55-річчям ПСЮКА Петра Івановича — начальника ветуправління в Острозькому районі Рівненської області — і зичать колезі міцного конячого здоров’я, довгих і щасливих років життя.



Вас также заинтересует это:

Comments (0)

Комментариев нет

Нет комментариев.

Добавить комментарий





Добавить объявление/Задать вопрос/Доска объявлений/Ветеринария/Карта сайта/Контакты
Схема проезда
Карта Чугуева
Время работы:
пн-пт с 08 до 18
сб-вс с 08 до 14

  • Рубрики

  • Страницы

  • Вход на сайт



  •