Лечим по-человечески!
(067) 986-29-64 (050) 520-06-76(093) 466-02-12
ДОМИНАНТА
ОЗВЕРЕВШИЕ ЦЕНЫ
Контакты
Лечение пироплазмоза
Лицензия
 

Получить совет!

Чугуевская ветклиника "Ласка"


 

07.05.2014

Валентин Яблонський

Рубрика: Ветеринария
Автор: admin


Нерозставлені акценти Валентина Яблонського

Дочитана остання сторінка другої книжки доктора, дійсного члена Академії вищої школи України, народного депутата України другого скликання — Валентина Андрійовича Яблонського, яка так і називається «Нерозставлені акценти». Те, що до її прочитання залишалося без вмотивованої відповіді, наразі стало очевидним і зрозумілим.

Кому заважає, кому потрібно, щоб церква була зачиненою і в ній не відправлялася служба Божа? Чи ж мали ми право на своїй землі боронитися від одних, других, чи третіх загарбників, що нищили цвіт нації, відбирали нашу мову, руйнували віками усталені традиції, глумилися над нашою церквою?!

Автор виносить на розсуд громадськості такі складні для розуміння широким загалом питання, як становлення Української Православної Церкви та національно-визвольні змагання на Волині в часи війни з тим, щоб не лише ще раз привернути до них увагу, а й розставити акценти над важливими подіями.

Він свідомо вибрав лише два цих питання тому, що у свідомості кожного українця нероздільними є Бог і Україна, а для волинян вони були чи не головним змістом життя у 20-50-х роках минулого століття. Зрештою, Волинь — це мала Батьківщина автора — тут він народився і разом зі своїми земляками ввібрав у себе піт і кров тих перипетій, які в цей час проявилися тут у всій величі жаху і були доленосними.

Книга Валентина Андрійовича розрахована на широке коло читачів. Переконаний, що вона буде цікавою і потрібною нашій ветеринарній громадськості.

Петро Бойко



Вас также заинтересует это:

Comments (0)

Комментариев нет

Нет комментариев.

Добавить комментарий





Добавить объявление/Задать вопрос/Доска объявлений/Ветеринария/Карта сайта/Контакты
Схема проезда
Карта Чугуева
Время работы:
пн-пт с 08 до 18
сб-вс с 08 до 14

  • Рубрики

  • Страницы

  • Вход на сайт



  •