Лечим по-человечески!
(067) 986-29-64 (050) 520-06-76(093) 466-02-12
ДОМИНАНТА
ОЗВЕРЕВШИЕ ЦЕНЫ
Контакты
Лечение пироплазмоза
Лицензия
 

Получить совет!

Чугуевская ветклиника "Ласка"


 

22.04.2014

Актофит инструкции отзывы применение

Рубрика: Ветпрепараты
Автор: admin


актофит отзывы инструкция

актофит отзывы

Актофіт: рятівник тепличних гектарів

Соковиті яскраві плоди, вирощені у ТОВ «Комбінат «Тепличний», в смт Калинівці Броварського району, прикрашають святкові столи аж до літа не лише у жителів Київщині, а й за межами області.

Овочева продукція комбінату відповідає всім найсуворішим критеріям агронауки, в тому числі й екологічним. Закономірно постає питання, як боротися зі шкідниками рослин у сприятливих для них умовах на 48 гектарах тепличних площ?

Актофит инструкция

Спеціаліст розповідає, що найбільше дошкуляє тепличникам павутинний кліщ, адже цей плодючий шкідник зручно вмощується під листям і висмоктує з рослини соки. Оскільки безпечність продукції є ключовим моментом усього процесу виробництва овочів, із кліщами вже давно й успішно борються біологічними методами, випускаючи хижого кліща фітосейлюса.

Та от біда, з настанням травневого тепла і аж до кінця червня в умовах підвищеної температури і збільшення кількості сонячних днів популяція павутинного кліща різко зростає наперекір зусиллям біологічної «зброї» овочівників.

Ще в 1996 році на комбінаті з широкого арсеналу акарицидів обрали препарат природного походження «Актофіт». Як представник групи авермектинів він нешкідливий ні для людини, ні для тварин і дощових черв’яків, зате вважається неперевершеним досі засобом боротьби з рослиноїдними кліщами. Здавалося б, препарати групи піретроїдів не поступаються ефективністю, втім, вони не відповідають вимогам тепличників.

Актофит отзывы:

Мой личный отзыв — использовал на картошечке, которая растет у меня на огороде. Побрызгал эти препаратиком, так как не хотел химией травиться и действительно повымирали через день американские паразиты. Потом начал этот препарат использовать против других насекомык на пасеке, в том числе брызгал на яблоню. вот, кстати, нужно попробовать ихз против червей на яблоках — да никак руки не доходят.

По-перше, на відміну від них, актофіт чудово «працює» за температури вище 24°С і його можна використовувати протягом всього дня; по-друге, він швидко розкладається і після висихання листової пластинки у тепличний цех можна випускати бджіл, а через 24 години після обробки й провітрювання у теплиці можуть працювати люди; по-третє, термін очікування до збору врожаю становить усього 24-48 годин.

Актофит инструкции отзывы:

Залишковий вміст актофіту у сільськогосподарській продукції нижчий допустимої концентрації навіть при збільшенні рекомендованої дози вдесятеро.

Актофит способ применения

Звісно, ніхто не чекає, поки армія кліщів зростатиме — профілактичну обробку актофітом проводять спершу в місцях масового розмноження шкідників, потім — повсюдно, один раз у два тижні, зазвичай у п’ятницю. Смертельними ворогами актофіту також є попелиці, трипси, галлова нематода.



Вас также заинтересует это:

Comments (0)

Комментариев нет

Нет комментариев.

Добавить комментарий





Добавить объявление/Задать вопрос/Доска объявлений/Ветеринария/Карта сайта/Контакты
Схема проезда
Карта Чугуева
Время работы:
пн-пт с 08 до 18
сб-вс с 08 до 14

  • Рубрики

  • Страницы

  • Вход на сайт



  •