Лечим по-человечески!
(067) 986-29-64 (050) 520-06-76(093) 466-02-12
ДОМИНАНТА
ОЗВЕРЕВШИЕ ЦЕНЫ
Контакты
Лечение пироплазмоза
Лицензия
 

Получить совет!

Чугуевская ветклиника "Ласка"


 

20.04.2014

Волчанск ветеринарная служба

Рубрика: Ветеринария
Автор: admin


У славну понад трьохсотрічну історію Вовчанська—однієї з перших козачих слобод на Харківщині, що виконувала функцію боєздатного хранителя території від нападників — великий внесок зробили спеціалісти служби ветмедицини в Вовчанському районі,  їхня «лінія оборони» не менш важлива, адже включає епізоотичне благополуччя 95 населених пунктів, 14 господарств різних форм власності, мисливських угідь, рекреаційної зони і продовольчу безпеку населення, потребуючи високого професіоналізму і організаторських зусиль.

Усе це під силу колективу служби, котрий очолює досвідчений лікар ветеринарної медицини і талановитий організатор Едуард Коновалов. Другий за площею район Харківської області має 117,5 км спільного державного кордону з Російською Федерацією, тому на ветеринарів району покладається особлива відповідальність.

Постійного держіспекторського контролю й нагляду потребують провідні переробні підприємства району, серед яких відомі далеко за межами області ВАТ «Вовчанський м’ясокомбінат» і олійно-екстракційний завод. Виробничий тандем організаторів ветеринарної справи: начальник управлінняу у Вовчанському районі Едуард Коновалов і начальник райдержлікарні ветмедицини Володимир Оліфіренко мають за плечима багаторічний досвід роботи на теренах практичної ветеринарії

Спеціалісти райдержлікарні та шести дільниць ветмедицини опікуються здоров’ям понад 8 тис. голів ВРХ, 7 тис. свиней, 1700 овець, 168 голів коней, що перебувають у власності населення і агропідприємств.

Лісиста місцевість «багата» на клопоти щодо сказу, та завдяки пероральній імунізації диких м’ясоїдних за допомогою авіатранспорту двічі на рік та співпраці з мисливцями, ситуація благополучна. Тваринництво району вільне від особливо небезпечних гострих інфекційних захворювань, два роки як оздоровлене від лейкозу.

З метою ефективнішої роботи з населенням спеціалісти ветмедицини практикують подвірні обходи, в рамках яких здійснюються профілактичні заходи щодо хвороби Ньюкасла, сказу, сибірки, а дегельмінтизацію тварин проводять за побажанням власників.

Оскільки в зоні обслуговування кожної дільниці знаходяться кілька населених пунктів, фахівці забезпечені транспортом (авто, скутери, велосипеди) та мобільним зв’язком. На службі епізоотичного благополуччя трудиться по договору з  підприємствами і районний деззагін.

Щасти Вам, ветеринари Вовчанщини!



Вас также заинтересует это:

Comments (0)

Комментариев нет

Нет комментариев.

Добавить комментарий





Добавить объявление/Задать вопрос/Доска объявлений/Ветеринария/Карта сайта/Контакты
Схема проезда
Карта Чугуева
Время работы:
пн-пт с 08 до 18
сб-вс с 08 до 14

  • Рубрики

  • Страницы

  • Вход на сайт



  •