Лечим по-человечески!
(067) 986-29-64 (050) 520-06-76(093) 466-02-12
ДОМИНАНТА
ОЗВЕРЕВШИЕ ЦЕНЫ
Контакты
Лечение пироплазмоза
Лицензия
 

Получить совет!

Чугуевская ветклиника "Ласка"


 

19.04.2014

Какой май

Рубрика: Ветеринария
Автор: admin


Настав час різноголосся птахів, адже у розквіті травень — наймолодший місяць року. Найменування він отримав лише сто років тому, а до того звався маєм, розмаєм чи травником.  Саме час подбати про найважливіше.

На тлі нинішніх економічних випробувань закономірною є увага, приділена тваринництву на державному рівні. В районі і, навіть, області затверджуються програми розвитку української тваринницької галузі, всі ж розуміють — від статусу країни-годувальниці Україні відмовлятися не можна, занадто потужний аграрний потенціал закладено самою природою і селянством.

Ефективно організоване тваринництво життєздатне і у змозі нагодувати людей, тварин, рослинництво, вгамувати безробіття, відродити село. Все ж є — корми, селекція, наукові розробки, досвід, інвестиційна привабливість.

Чомусь не спрацьовує механізм економічної зацікавленості — переробників у вітчизняній сировині, власників у вкладанні коштів, тваринників у результатах праці. А тим часом дані Держкомстату щодо кількості поголів’я вже не дивують, а лякають.

Нещодавно трапився цікавий матеріал про десять причин любити Україну, так-от, одна з «чудової десятки» — це наша можливість споживати натуральні продукти тваринного походження, основу національної кухні. Згода, втім, так хочеться, щоб причин пишатися своєю країною було не десять, а вдесятеро більше, можливість харчуватися вітчизняними продуктами була не можливістю, а нормою…

З повагою, редакційний колектив



Вас также заинтересует это:

Comments (0)

Комментариев нет

Нет комментариев.

Добавить комментарий





Добавить объявление/Задать вопрос/Доска объявлений/Ветеринария/Карта сайта/Контакты
Схема проезда
Карта Чугуева
Время работы:
пн-пт с 08 до 18
сб-вс с 08 до 14

  • Рубрики

  • Страницы

  • Вход на сайт



  •